HÍPICA ARNAU
A partir de  l'1 de Juliol del 2013 comença la temporada d'estiu a l'Hípica fins a finals d'Agost! De 16h a 20h està disponible aquest servei.
Els passejos a cavall es fan amb guia i té una durada aproximadament d'una hora, on es surt de l'hípica es voreja el càmping Rubina Resort i després es va vorejant la platja de la Rubina a través dels camins naturals. Convertint-se en una experiència del tot recomenada i des d'un altre punt de vista completament diferent.
Pel que fa als ponis, es poden llogar ( 30 minuts o 1 hora) i fer el recorregut amb la companyia d'un famíliar per un entorn tant privilegiat com és el que ens envolta.
 
Venda i cria de cavalls
Cada primavera les eugues de l'eugassada donen llum a les seves cries i aquestes es posen a la venta.
Diariament són controlades per en Josep Maria Arnau, perquè no els hi falti de res.
Pupilatges
Oferim també el servei de pupilatge, els cavalls conviuen en plena naturalesa i recuperen l'esperit de la manada, conviure en semi-llibertat.
Si us interessa tenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Una altra activitat que es realitza a les instal·lacions de l'Hípica Arnau és l'equinoteràpia (Hipoteràpia i equitació terapèutica). Dirigida per la neboda d'en Josep Maria que és fisioterapeuta i equinoterapeuta.
s un mètode terapèutic que utilitza el cavall, les tècniques d’equitació i les pràctiques eqüestres dins d’un abordatge interdisciplinari en les àreas de l’equitació, salud, educació; buscant la rehabilitació, integració i desenvolupament físic, psíquic i social de persones amb capacitats diferents.
Blog: http://www.unicornblanc.blogspot.com